Rólunk

Kerülj a középpontodba!

A CENTER SCHOOL azzal a céllal jött létre, hogy TERET adjon egy minőségi KÖZÖSSÉGI LÉTNEK önismereti, tanulási, szórakozási és ismerkedési eseményeken keresztül. A Közösségi oldalak helyett legyél inkább közösségben! Center yourself - Kerülj a középpontodba!
center-school-log-ll-rgb.jpg
Ismeretszerzés
Jó hangulat
Tapasztalás
Inspiráció
Öröm
Felismerések
Tanulás

CENTER SCHOOL - Center Yourself

A CENTER SCHOOL - Center Yourself, azaz KERÜLJ A KÖZÉPPONTODBA! szlogenjével ötlete már 2018-ban megszületett bennem s most nem is lehetne aktuálisabb üzenete, főleg, mióta 2020. márciusától megváltozott a világ...
 
Az elmúlt 15 évre tekintve az emberi kapcsolatok szétzilálódni látszanak, a munka frontján megy a kizsigerelés, a profit hajszolás, a túltermelés, a javak egyenlőtlen elosztása, az önmagunkra nem odafigyelés, nincs énidő, vagy ha van is, kimerül a Közösségi Média lapjainak gyors átböngészésében, ami valljuk be: óriási időrabló és mint egy energiavámpír szív le bennünket. 
A gyerekek már szinte csak ezen kommunikálnak, a felnőttek sokszor egy asztalnál ülve is pörgetik a mobiltelefont, pittyeg a Messenger, stb. A figyelem, fókuszálás hiánya döbbenetes.
Arról nem is beszélek, hogy önmagunkban kell keresni a válaszokat problémáinkra. 
 
Nem (mindig) vagyunk a helyünkön legyen az karrier, párkapcsolat, lakóhely. Van-e idő reflektálni ezekre az égető kérdésekre, tudunk-e ventillálni (kibeszélni magunkból), meghallgat-e valaki? Hol vannak az őszinte és órákon át tartó baráti beszélgetések? Ki tart tükröt, de úgy, hogy közben szeretettel elfogad olyannak, amilyenek vagyunk?
 
Közösségi terek - létezik még ilyen? A régi házibulik is átalakultak nyári grillpartikká, esetleg beülünk valahova vagy kiülünk egy sör teraszra barátokkal. Itt viszont tudunk-e elég mélyre menni önmagunk felfedezésében.
 
Már az is óriási, ha ezt az írást elolvastad, mert ahogy a legtöbb tanítványommal beszélek, az emberek megszűntek olvasni. Lassan kommunikálni is elfelejtünk és csak hangulatjelekkel fejezzük ki érzéseinket. 
 
Pedig az érzéseinknek gigantikus szerepük van létünkben. Az érzéseink a belső vezérlő rendszerünk. Ők mutatják meg, mikor kell lépnünk, mikor kell megállni, mikor kell kivárni. Segítenek a jövő megérzésében és ezáltal a döntéshozásban. 
A teljes agyunkra szükség van a léthez, s amíg csak a racionális gondolataink vezérelnek minket, addig olyanok vagyunk, mint egy bicikli egy kerékkel.
illuminated-crumpled-yellow-paper-light-bulb-idea-white-background.jpg

Misszió

A CENTER SCHOOL azzal a céllal született meg, hogy közösségi teret adjon csoportoknak, egyéneknek a találkozásra, fejlődésre és átalakulásra egy olyan térben, ami otthonos, ahol jó lenni, ahol szívből figyelnek ránk és olyan témákat, lehetőségeket hoznak el, előadások, műhelymunkák megszervezésével, mely által közelebb kerülünk önmagunkhoz, megismerjük önmagunkat, AHA élményeink lesznek és tovább tudunk lépni utunkon.
mission.jpg

Személyes küldetésem

Ráébredni és ráébreszteni társaimat, vendégeimet, barátaimat 'KIK VAGYOK ÉN? MIFÉLE CÉLLAL SZÜLETTEM E VILÁGRA?, majd a programokkal INSPIRÁLNI, hogy ebbe a személyes célba mindannyian bele is álljunk!
 
Sokan nem tudjátok rólam, hogy Vállalkozónői Nagykövetként működtem, majd vállalkozói mentorként is. Ez jelen pillanatban is zajlik s szeretnék a "fiatal" - nem korban - vállalkozóknak teret adni egymás megismerésére, kapcsolatépítésre az új vállalkozásom keretein belül.
Lehetőség lesz 2021-től vállalkozói mentorálást igénybevenni, ahol egy teljes évig havi ülésekkel, inspirációval segítjük majd munkádat, fejlődésedet.  Elakadásaidon való felülkerekedésre hozok saját üzleti életből vett mintát s felismeréseid vezetnek majd rá, hogy magad találd meg saját válaszaidat.
vision.jpg

Klubok

4 klubot hoztunk létre, melynek keretein belül szervezzük progjamjainkat.
 
ART KLUB - NŐI KLUB - EGÉSZSÉG KLUB - GASZTRO KLUB
 
Amikor épp nem mi szervezünk programot nektek, jó szívvel kínáljuk termeinket alkalmi és/vagy rendszeres bérletre. 
Akár egy-egy órára is beugorhatsz hozzánk dolgozni. Meleg van, jó a net és még egy finom kávét is kaphatsz, vendégeket is hozhatsz.
 
 
Minden okkal történik és ahogy élünk, úgy értünk meg dolgokat és a világ körforgását, 
Olvastuk Coelho-tól: "ha meg akarod érteni a sivatagot, értsd meg a homokszemet.." vagy egyszerűen idézhetünk az ókori ezoterikus iratból a Smaragd Tábláról: "Ahogy fent, úgy lent - ahogy kint, úgy bent.."
Bácskai ZsuzsaAlapító és cégvezető

Kapcsolat

Székesfehérvár

Budai út 9-11. III. emelet, 317-es kapucsengő

E-mailinfo@centerschool.hu

Telefon: +36-20-9578-575

Websitewww.centerschool.hu

 

 

Hol találsz minket?

Székesfehérvár belvárosában a Budai út 9-11. III emeletén a Trade Center Üzletházban, Perfetta Fagyizó-Sütiző felett! Nyomd meg a 317-es kapucsengőt és gyere fel a lifttel a III.emeletre, majd jobbra a folyosó végén találsz minket. Parkolás a Károly János utcában vagy az épület mögötti lakótelepen lehetséges. Fizetős! Mobilparkolás tel.: 06 70/20/30 763 8012