Kezdő Kovászolt Kenyérsütő Műhelymunka
Kezdő és Haladó Kovászolt Kenyérsütő Műhelymunka
Időpontok melyekre lehet jelentkezni:
JELENTKEZEM!
-
Dátumok: 2022. 08.27. és 09.02. és 09.24. KEZDŐ
-
Időpont: 9:00-17:00 szombat - 13:00-20:00 péntek
-
Dátum II.: 2022.09.23. (Péntek) HALADÓ
-
Időpont: 14:00-20:00
-
Helyszín: Székesfehérvár, Budai út 9-11. III. emelet, 317-es kapucsengő
-
Részvétel ára: 19.700 Ft
JELENTKEZEM!
Bácskai Zsuzsa
- Nyelv tanítás
- Gasztronómia
- Mentorálás
KEZDŐ és HALADÓ KOVÁSZOLT KENYÉRSÜTŐ MŰHELYMUNKÁRA INVITÁLLAK!
- Egy pár óra és már meg is szerezted az alap tudást.
- Óriási sikerélmény nekem, hogy korábbi tanfolyami résztvevőim sorra számolnak be sikereikről és küldik a jobbnál jobb képeket a kenyereikről.
- Te is szeretnél csodásan ropogós házi kovászolt kenyeret a családi asztalra tenni s a jogos dicséretet begyűjteni?
Gyere el a kezdőknek tervezett workshopomra!
Ez a kenyér fermentált, adalékanyag mentes, finom és egészséges!
Ha már HALADÓ vagy és végeztél alaptanfolyamot, akkor ajánlom a Fehér Kenyér Workshop-ot. Ehhez mindenképp tapasztalat szükséges.
Itt megtanulhatod, mitől csodásan ropogós a fehér kenyér héja és mitől lesz szép hólyagos a bélzet. Teljesen más tematika, különböző a tésztavezetés is, a kovásszal is másképp kell bánni, mint ahogy a kezdő tanfolyamon tanultuk. Cserébe egy csodát tapasztalsz meg!
JELENTKEZEM!
Ez a kenyér fermentált, adalékanyag mentes, finom és egészséges!
Ha már HALADÓ vagy és végeztél alaptanfolyamot, akkor ajánlom a Fehér Kenyér Workshop-ot. Ehhez mindenképp tapasztalat szükséges.
Itt megtanulhatod, mitől csodásan ropogós a fehér kenyér héja és mitől lesz szép hólyagos a bélzet. Teljesen más tematika, különböző a tésztavezetés is, a kovásszal is másképp kell bánni, mint ahogy a kezdő tanfolyamon tanultuk. Cserébe egy csodát tapasztalsz meg!
JELENTKEZEM!
Mit viszel haza?
-
magabiztosságot a sok gyakorlás és egyéni segítségnyújtás által
-
recepteket,
-
anyakovászt
-
király lisztet a kovászod etetéséhez (kérlek, hozz egy nagy üveget, vagy jól záródó műanyag edényt!)
Emellett bekerülsz a CENTER SCHOOL Gasztro Klubjának zárt FB csoportjába, ahol majd te is megoszthatod a csodákat, amiket készítesz, illetve egymást is inspirálhatjátok.
JELENTKEZÉS az űrlap kitöltésével lehetséges:
ÉRDEKEL!
Rengeteg tapasztalat gyűlt már össze a kovász készítéssel és magával a kenyérsütéssel kapcsolatban is. Jómagam is tanítvány vagyok, csak előtted járok az úton. Amit megtanultam, kipróbáltam, kikísérleteztem, azt a tudást adom át Neked, hogy lerövidítsem az utat az élvezhető kenyérhez.
ÉRDEKEL!
Rengeteg tapasztalat gyűlt már össze a kovász készítéssel és magával a kenyérsütéssel kapcsolatban is. Jómagam is tanítvány vagyok, csak előtted járok az úton. Amit megtanultam, kipróbáltam, kikísérleteztem, azt a tudást adom át Neked, hogy lerövidítsem az utat az élvezhető kenyérhez.