MINDFITNESSTUDTA ÖN, HOGY...?

Alig másfél kilogrammnyi és mégis kb. 100 milliárd neuronnal (idegsejttel) rendelkezik?
A testbe jutó oxigén 20%-át használja fel, pedig tömege csak 2%-a testünk tömegének?
Minden beérkező információt többször is feldolgoz és ezek nagy részét el is raktározza?

Igen, ez az AGY, mely életünk mozgatórugója! 
 

 • Sportteljesítmény növelése
 • Koncentráció fokozása
 • Közérzet javítása
 • Függőségek kezelése
 • Kiégés

 

 • Alvásproblémák megszüntetése
 • Relaxáció
 • Stresszoldás
 • Jobb tanulási eredmények
 • Diszlexia megszűntetése
 • Sikeres nyelvtanulás

AUDIO-VIZUÁLIS STIMULÁCIÓ

A mai FELGYORSULT ÉLETTEMPÓ következtében nem engedhetjük meg magunknak, hogy figyelmünk lankadjon, állandóan „készenléti” állapotban vagyunk. Ez teljes mértékben felemészti agyi készleteinket. Mindenhol helyt kell állnunk: a munkában, a családban, a boltban, a bankban, a játszótéren és sorolhatnánk. Egy idő után teljesen feléljük tartalékainkat és ez sajnos testi tünetek formájában is jelentkezik. Ingerlékenyebben leszünk, immunrendszerünk legyengül, koncentrálási nehézségekbe ütközünk, alvási, relaxációs problámák jelentkeznek. Egész egyszerűen stresszeljük magunkat, hogy nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnénk.

Míg stresszmentes helyzetben percenként hétszer döntünk 17-18 információ alapján, addíg stresszes állapotban, agyunk csak 7-8 döntést képes hozni.

Erre kínál megoldást, a jobb és bal agyféltekék közötti harmónia helyreállításában az Audio- Vizuális Stimuláció, röviden AVS.

Visszaállítja a kibillent egyensúlyt, energiával lát el és újra kiegyensúlyozottak leszünk!

Hogyan működik az AVS?

Relaxáció, meditáció nélkül nem tudjuk megtisztítani magunkat a káros stressztől, nincs öngyógyítás, önismeret, önfejlesztés.

Kezünkben van egy csodálatos technika, melyet nyugodtan nevezhetünk a XXI. század meditációs technikájának. Az AVS éppen az emberhez legközelebb álló és LEGHATÉKONYABB eszközökkel dolgozik: a fénnyel és a hanggal.
Ha nem tud relaxálni, meditálni, akkor is működik. Önnél is. Miért? Mert ez egy passzív meditációs eszköz. Agyunk egyszerűen követi a természet diktálta folyamatokat. “Ráhangolódik”, rácsatlakozika fény- és hangimpulzusok által generált frekvenciákra. Tehát nem tud mást tenni, mint ellazulni, feltöltődni, egy szóval egy jót pihenni. Az alvásjavító terápiás programmal pedig egy pihentető alvásban lesz része. Mindössze 40 perc alatt pótolhat akár 8 órás alvást.

A múlt század hatvanas éveiben a NASA (Amerikai Űrkutatási Hivatal) kutatói felismerték a FÉNY és a HANG csodálatos hatását az emberi szervezetre és kiváló eredménnyel alkalmazták az űrhajósok felkészítésében.

A hetvenes évek elején elkészült az első fény-hang készülék és kicsivel később a nagyközönség számára is elérhetővé vált. A nyolcvanas évek mikroelektronikai forradalma tette lehetővé, hogy ezek a készülékek könnyen kezelhetők, kis méretűek, mégis maximális hatásfokúak legyenek.

Ma szerte a világon több millióan használják és már Magyarországon is több ezren élvezhetik ennek a csodálatos technikának az előnyeit.

MI A LÉNYEGE?

Agyunk a fény,- és hangingerekre azonnal reagál. A látómezőben felvillanó kis fényvillanás reakciót vált ki a tarkó környékén levő látókéregben. Ha ritmikusan változó fény vagy hanginger éri az agyat, akkor az hasonló módon reagál. Az alfa tartományába érkező fény és hanginger hatására az agy egy idő után alfa hullám mintájára áll be. Az AVS agytréner készülék tehát abban segít, hogy megfelelő ritmusú fény,- és hangingerekkel beállítja és a kívánt állapotra hangolja a jobb és bal agyféltekét.

Mindez AVS nélkül hónapokba, akár évekbe is telhet. Emiatt az önbecsülésünk olyan alacsonyra esik, ami miatt már a meglevő képességeinknek megfelelően sem tudnunk teljesíteni. 

Az AVS technológia ebben tud segíteni.
Az állapotfelmérés során diagnosztizáljuk az Ön jelenlegi állapotát és hozzájuttattjuk az életét megváltoztató megoldáshoz.

A tudás befogadásához. 

MIBEN SEGÍT KONKRÉTAN A TUDATI TECHNOLÓGIA?

Energiahiányos személyt azonnal a kívánt frekvenciára viszi, így rögtön megvalósul
a jobb és bal agyfélteke közötti egyensúly.

 
Alkalmazási területei a teljesség igénye nélkül :

AMIT A KEZELÉS SORÁN KAP

 • Diagnosztizáljuk az Ön jelenlegi állapotát egy számítógépes és egy Fény-hang (agytréner) készülékes állapotfelmérés keretében.
 • Az agytréner segítségével oldjuk a káros stresszt, kezeljük az alvászavart, depressziót.
 • A készülék segítségével hatékonyan támogatjuk a tanulást, nyelvtanulást.
 • Megoldjuk a tanulási problémákat (diszlexia, diszgráfia, diszkalkulia, koncentrációs problémák).
 • Pótoljuk a mentális energiát, a két agyfélteke harmóniáját visszaállítjuk, a jótékony alfa állapotot elérjük. Mentális energia problémáit megszüntetjük.
 • Műtét utáni lábadozási idő 30-40%-al lerövidíthető

Szolgáltatásaink

 

Állapotfelmérés konzultációval:
(első alkalom - kb. 70-90perc)
12.000 Ft
Konzultáció (kb. 40 perc): 5.000 Ft
Agytréner kezelés (kb 40 perc): 1.800 Ft
Agytréner kezelés csomag:
(10 kezeléses bérlet megvásárlásakor)
12.000 Ft
Limina AVS gép vásárlása: 195.000 Ft

(gépvásárlásakor ajándék állapotfelmérés, tanácsadás, majd 1 hónap elteltével kontroll mérés)

 

Részletes információ és állapotfelmérésre, kezelésre bejelentkezés:

Kugyela János (AVS mestertréner, mentálhigiénés szakember, HETA elnöke)
Bácskai Zsuzsa (AVS tréner - HETA kuratóriumi tag)

Keressen fel bennünket személyesen!

Cím: Székesfehérvár, Budai út 9-11. Trade Center III/317.
– Center School - London Style Kft.
Telefon: +36 70 408 3100
Email: info@centerschool.hu

Kapcsolat

Székesfehérvár

Budai út 9-11. III. emelet, 317-es kapucsengő

E-mailinfo@centerschool.hu

Telefon: +36-20-9578-575

Websitewww.centerschool.hu

 

 

Hol találsz minket?

Székesfehérvár belvárosában a Budai út 9-11. III emeletén a Trade Center Üzletházban, Perfetta Fagyizó-Sütiző felett! Nyomd meg a 317-es kapucsengőt és gyere fel a lifttel a III.emeletre, majd jobbra a folyosó végén találsz minket. Parkolás a Károly János utcában vagy az épület mögötti lakótelepen lehetséges. Fizetős! Mobilparkolás tel.: 06 70/20/30 763 8012